vraag & antwoord

RESERVEREN & ANNULEREN

Ik heb een accommodatie gereserveerd bij Minicamping Den Oorsprong. Hoe en wanneer moet ik betalen?

Na het reserveren van een accommodatie bij Minicamping Den Oorsprong ontvangt u een reserveringsbevestiging. U ontvangt een factuur die u in 2 termijnen kunt voldoen. De eerste betalingstermijn is twee weken na reservering en de tweede betalingstermijn is twee weken voor aankomst. 

Kan ik een optie nemen op een kampeerplaats of vakantiewoning?

Ja! U kunt voor maximaal 7 dagen een optie nemen op een kampeerplaats of een vakantiewoning (mits anders in overleg). U dient zelf contact met ons op te nemen om te laten weten of uw optie definitief kan worden gemaakt of kan komen te vervallen. Dus ook als uw optie niet doorgaat horen wij dit graag. U kunt via het online boeken op onze website ook een optie maken. Geeft u dan in de opmerkingen aan dat het om een optie gaat. U ontvangt dan vervolgens binnen enkele werkdagen uw optiebevestiging per mail.

Welk veld op de camping is geschikt voor kleine kinderen?

Op beide velden op de camping is een trampoline aanwezig en is het mogelijk met kinderen te reserveren, op het voorste veld is ook een zandbak en een speeltuin, vandaar dat dit terrein vaker wordt gereserveerd door ouders of opa's en oma's zodat de kleine kinderen goed in het zicht blijven tijdens het spelen.

RESERVERINGEN KAMPEERPLAATSEN

Het is mijn vertrekdag en ik moet om 11 uur van de camping af zijn. Kan ik ook later vertrekken dan 11 uur?

Indien uw kampeerplaats nog beschikbaar is, is dit geen probleem. U kunt hiervoor informeren bij onze receptiemedewerksters in de ochtend van vertrek. Indien mogelijk kunt u tot  17:00 uur blijven. 

RESERVERINGEN VAKANTIEWONINGEN

Als ik een accommodatie huur wat is dan inbegrepen bij de prijs?

Bij de huur van een accoommodatie is bij de prijs inbegrepen. een opgemaakt bed, een keukenset bestaande uit 1 theedoek 1 keukendoek en 1 vaatdoek en 2 vaatwastabletten. en de eindschoonmaak. volgens de regels van het opleveren van een accommodatie.

hoe moet ik een accommodatie opleveren?

Voor u vertrekt dient u de afwas in de vaatwasser te hebben gedaan en aangezet indien mogelijk terug in de kasten plaatsen. Het beddengoed afhalen en op het voeteneinde van het bed plaatsen. verder dient u de vuilniszakken te plaatsen in de daarvoor bestemde bakken en de accommodatie bezemschoon op te leveren. 

ik heb een accommodatie geboekt, tot hoe laat kan ik inchecken?

Je kunt bij ons inchecken tot 22.00 uur. wanneer je arriveert na 17.00 vernemen we dit graag. Mocht de receptie dicht zijn bij aankomst kunt u op de bel drukken) rechts naast de voordeur) of telefonisch contact opnemen.

Kan ik een handdoekenpakket bij huren?

Indien gewenst kunt u een handdoekenpakket bij huren, dit bestaat uit 1n douchelaken 70x140 1 kleine handdoek 50x100 en een washandje. de kosten daarvoor zijn €4,00 per persoon. U dient dit via de reservering bij te vermelden.

Mag er een huisdier mee?

Nee, in al onze verhuuraccommodatie's zijn geen huisdieren toegestaan.

Mag er gerookt worden in de accommodaties?

Nee! Er mag niet gerookt worden in de accommodatie's.

Moet ik borg betalen met het huren van een accommodatie?

Ja, u betaald vooraf €100,00 borg.

Wanneer krijg ik de borg weer terug?

Als je voorzichtig omgaat met de gehuurde accommodatie, geen schade toebrengt aan de eigendommen en het de accommodatie netjes en bezemschoon opleverd krijg je na de schoonmaak de borg automatisch terug via de bank. 

Wat te doen bij annulering?

Het is vervelend als u uw vakantie moet annuleren. Overleg even wat de mogelijkheden zijn, of er een geschikte datum is zodat u het kan omboeken. Is dit geen optie, dan is het fijn dat u een annulerings verzekering hebt afgesloten  bij uw eigen verzekeringskantoor. 

ALGEMENE INFORMATIE

Hoeveel honden zijn er toegestaan per camping plaats?

Per kampeerplaats is er een maximum van 2 honden toegestaan.

Is er een vaste aankomst- of vertrekdag?

U kunt bij ons op elke dag van de week aankomen en vertrekken, mits deze nog beschikbaar is.

 

Is het toegestaan om mijn auto naast mijn caravan te plaatsen?

De auto's staan apart op het parkeerterrein, sommige plaatsen zijn vlak bij het parkeerterrein.

Wilt u graag in de buurt van uw auto staan vermeld dit dan bij de aanvraag dan kunnen we kijken wat in die periode daar de mogelijkheden voor zijn.

 

Kan ik boodschappen halen op de camping?

Nee dit is niet mogelijk maar binnen een afstand van 2,5 km zijn er meerdere winkels en supermarkten aanwezig.

Kan ik ook live chatten met een medewerker?

U kunt live chatten maar dit is niet altijd per direct mogelijk, we zijn een klein bedrijf dus moeten verschillende werkzaamheden doen. Als u een bericht stuurt proberen we het zo snel mogelijk te beantwoorden.

Mag ik met mijn auto het kampeerterrein op rijden?

U mag met uw auto het  kampeerterrein op rijden voor het installeren van uw caravan, vouwwagen e.d. Daarna plaatst u de auto op de parkeerplaats, voor een boodschap kunt u gebruik maken van een bolderkar als u uw boodschappen niet met de hand wilt dragen. Bij vertrek kunt u weer met uw auto het veld oprijden om af te breken en aan te koppelen. Zo blijft het terrein autovrij dit is prettiger voor alle gasten.

FACILITEITEN

Hoeveel ampere stroom is er op de camping?

Er is 10 ampere stroom per plaats op de camping.

Is er op de camping een restaurant?

Nee op de camping is geen restaurant, elke zaterdag staat er wel een mobiele snackbar voor de liefhebber.

Is er op de camping een zwembad?

In de zomer periode wordt er een zwembad opgezet voor de gasten. 

Is er wifi op camping?

Ja, over het hele terrein is goede wifi ontvangst op de camping.